20:00

IFK Stocksund

Referat: Bele Barkarby FF 1 - IFK Stocksund

Strömvallen och returmöte mot ett förmodat taggat IFK Stocksund.

Ett Stockan som vi tvålade dit i helgen med 3-5 på bortaplan efter att legat under med 3-1. Just detta trodde jag personligen skulle vara som bensin på elden för Stockan. Det tror jag också att det var, men denna kväll ville dom svarta demonerna från BBFF annourlunda.

Bele inleder i ett rasande tempo där inte Stockan alls hänger med. Man kan från minut ett se frustrationen på killarna i Stockan. Efter solklara sex extremt tydliga målchanser redan efter 11 minuter till Bele så kunde vi trycka dit 1-0 målet. skönt att få utdelning och att det var mycket välförtjänt. Efter detta mål lossnar det mesta för Bele i allt dom tar sig för. Målen kommer på löpande band och när domaren blåst av den första halvleken står det 5-0 till pojkarna i svart.

Andra halvlek startar och Stocka kör på med den högsta växeln ilagd. Detta hjälper föga denna kväll och 6-0 är ett faktum. Ett tröst mål får vi dock släppa in efter lite tveksamt försvarsspel. Bele vaknar till efter denna lilla incident och börjar pressa Stockan-Boys igen på ett föredömligt vis. Målchans på målchans och till slut utdelning ggr 2.

En skön seger mot duktiga Stockan är aldrig fel. 8-1 till BBFF.

Vi tackar motståndarna, publiken samt domaren för en härlig match.